De e-AutoKeuzeHulp is gratis (en alleen bedoeld voor) voor bedrijven in Nederland. Het slimme  algoritme achter deze online tool is gebaseerd op de data van EV Database. Vul het formulier in en er wordt vrijblijvend door stichting E-PACT contact met u opgenomen. U krijgt meer uitleg en inloggegevens speciaal voor uw bedrijf.

  Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verstuurd naar stichting E-PACT en dat zij vrijblijvend contact met mij opnemen, hetzij telefonisch dan wel per email. Uw gegevens worden nooit commercieel verkocht aan derden, blijven bij stichting E-PACT en worden onder AVG enkel gebruikt voor nationaal onderzoek naar elektrificatie van wagenparken.

  Introductie stichting E-PACT en de e-AutoKeuzehulp

  De elektrificatie van bedrijfswagenparken biedt grote kansen om versneld CO2 en NOx emissies te reduceren, kosten te besparen, hogere mobiliteitstevredenheid te geven en bij te dragen aan een duurzaam bedrijfsimago.

  Belangrijke reden om nog niet over te gaan op een volledig elektrisch wagenpark, is vaak de wens meer overzicht, inzicht en toegang tot de juiste informatie te hebben. Om dat voor bedrijven te creëren is EV Database een samenwerking aangegaan met stichting E-PACT. Nu heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van deze speciaal ontwikkelde tool om uw bedrijf en uw collega’s te helpen aan inzichten om die keuzes weloverwogen te maken.

  De e-AutoKeuzeHulp

  De  e-AutoKeuzeHulp biedt werknemers via een online tool met 10 gemakkelijke stappen inzicht in welke elektrische auto past binnen het budget, wat die elektrische auto kan en hoe vervolgens het laden en rijden werkt. Het neemt veel onrust weg en is gebaseerd op de laatste stand van zaken van elektrische auto’s, geleverd door EV Database. Alle beschikbare modellen staan in de e-AutoKeuzeHulp. Proefrijden zit direct onder de knop, bij de dealer of bij een collega.

  Het doel

  De e-AutoKeuzeHulp helpt uw medewerkers in hun keuze, gebaseerd op hun persoonlijke situatie zoals afgelegde dag- en weekafstanden, gewenste modellen, merken en voorkeuren. Daarnaast helpt de e-AutoKeuzeHulp hen om meer informatie te krijgen over laden, range, bijtelling en proefrijden. Daarvoor kunnen bijvoorbeeld ook de elektrische auto’s in uw bedrijf worden ingezet.

  Voor wie

  Bedrijven die het wagenpark willen elektrificeren en hun medewerkers willen meenemen op die reis.

  Kosten

  Gratis voor bedrijven. Neem contact op met stichting E-PACT om uw unieke inloggegevens te ontvangen.

  Over stichting E-PACT

  Ongeveer 80 procent van alle laadtransacties vindt op privaat terrein plaats: thuis en op het werk. Om de groei hiervan soepel te laten verlopen, doet E-PACT onderzoek naar de implementatie van grote elektrische wagenparken en hun laadinfrastructuur bij bedrijven. De opgedane kennis en best practises worden gedeeld met de BV Nederland, zodat vanaf 2023 ieder bedrijf via beproefde Slim Laden implementaties over kan stappen op een volledig elektrisch en duurzaam wagenpark.

  Vanuit samenwerkingen met bedrijven en overheden ontsluit E-PACT inzichten, data en ervaringen over elektrisch rijden en laden in de praktijk. E-PACT brengt deze data geaggregeerd samen en stelt deze publiek beschikbaar. 

  Meer informatie is te vinden op www.e-pact.org.