Contact opnemen

Neem voor vragen, opmerkingen of data correcties contact met ons op via het contactformulier.
Een email sturen kan via deze link.

  * De gegevens van het formulier worden niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden (privacybeleid). De verzending van de gegevens verloopt via een beveiligde verbinding. We streven ernaar berichten binnen 48 uur te beantwoorden.

  EV Database
  TNW West – Tower 4
  Kon. Wilhelminaplein 1
  1062 HG Amsterdam
  The Netherlands

  KVK Nummer: 66166349
  BTW Nummer: NL856423828B01

  Doel van de EV Database

  De EVDB heeft als doel het gebruik van duurzame voertuigen te stimuleren. De elektrische auto zal, samen met autonoom rijden, de grootste revolutie in de autoindustrie worden. Autonoom en elektrisch rijden zullen op de lange termijn de norm worden. Er bestaan echter nog veel onduidelijkheden rondom elektrisch rijden. Zo bestaan er veel vragen rondom opladen, het dagelijks gebruik en de actieradius van elektrische voertuigen. In de EVDB wordt al deze informatie centraal opgeslagen en wordt het mogelijk alle beschikbare EV’s met elkaar te vergelijken en de juiste keuze te maken.

  EVDB is volledig onafhankelijk: de database is op geen enkele manier gefinancierd of gesubsidieerd door externe partijen. Omzet wordt momenteel alleen gegenereerd door het plaatsen van een zo beperkt mogelijk aantal advertenties. Op deze wijze worden de kosten van de database afgedekt. Indien een adblocker gebruikt wordt, overweeg dan om de EV Database aan de toegestane sites toe te voegen. Wij verzamelen geen gebruikersgegevens anders dan geanonimiseerde data om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren.

  EVDB richt zich erop zoveel mogelijk gegevens uit de praktijk te gebruiken. Hiermee wordt een zo realistisch mogelijk beeld geschetst van actieradius, verbruik en andere relevante data. Deze gegevens wijken af van de fabrieksopgave. Om verwarring te voorkomen worden zowel fabrieksgegevens als praktijkgegevens weergegeven.